AZ IPARI PADLÓK SZAKÉRTŐJE!               telephone    +36 1 212 7265            mail   Levél küldés           place    1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 63/c

facebook     youtube     google plus

For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.

MŰANYAG SZÁL

Alkalmazás 
Szerkezeti betonok erősítéséhez, szálerősítésű betonokhoz. Sodort, fibrillált nagyteljesítményű műszál. A speciális érdes szálfelület biztosítja a hatékony lehorgonyozást a betonban és a gyors háromdimenziós száleloszlást a bekeverési folyamatban. Az így készűlt szálerősített beton magas műszaki paraméterei a statikai számításoknál figyelembe vehetők. 

A High Grade szál, mint betonerősítő szál szerkezeti megerősítésként szolgál, javítja a mechanikai jellemzőket. A High Grade szál helyes alkalmazását statikai számítással ellenőrizzük. 
  
A High Grade szálerősítés alkalmazásának további pozitív hatásai: 
- felhasználható magas tűzállóságú betonkonszerkezetekhez 
- megakadályozza a beton szétosztályozódását és kivérzését 
- jó ellenállóképességet mutat az  agresszív vizekkel szemben 
  
Adagolás 
Általában 1kg szál/ m3 beton. A statikai méretezés során a terhelések és az ágyazat figyelembevételével a betonminőség, szerkezetvastagság és esetleges kiegészítő vasalat kerül meghatározásra az 1 kg / m3 High Grade száladagolás mellett.  
  
Szálhossz 
Standard méretek: 19 mm és 38 mm 
  
Csomagolás 
1 kg/ papírzsák 
12 kg / doboz                 

Garancia 
A High Grade szál megfelel az  MSZ EN 14889-2 Szálak betonhoz szabványnak