For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.
Cupolex - Teherviselő álpadló


Cupolex boltozatos alakú, egymáshoz könnyen és gyorsan illeszthető elemes álpadló-rendszer. Teherbírása lehetővé teszi, hogy a felületére a szerkezet alapját képező, a terhelésnek megfelelő betonréteget húzzanak, így ipari felhasználásra is alkalmas.

cupolex1

Hazánkban sajnálatos módon átlagosan magasabb a radon gáz koncentrációja, mint jó néhány európai országban, és bizonyos területeken nagyon veszélyes mértékű, bár egyelőre csak az irodák határértékeit szabja meg törvény.
Cupolex és a Cupolex Rialto használatával a lakótér levegője egészségesebb lesz, és az épület élettartama is meghosszabbodik.
Ezek a rendszerek ideális megoldást jelentenek felújításoknál is a padozat megemelésére sóder vagy más kitöltő anyag helyett. A hagyományos módszerekhez képest gazdaságos, könnyen és gyorsan szerelhető. A feltöltéssel szemben alkalmas hely keletkezik a szerelékeknek, különféle csöveknek, kábeleknek és a megfelelő ellenőrző területek is kialakíthatók. Nagy a méretválaszték, így a szintkülönbségek vagy a gépészeti igények nem jelentenek problémát.
Az alkalmazás módjához (lakóház, irodaépület, garázs, ipari épület), illetve az előírt teherhordó képességhez könnyen méretezhető a szerkezet, minden tervtípushoz illeszthető egy, a gyártó által biztosított tervező software segítségével.
Környezetbarát, újrahasznosított műanyagból készül és nagy mennyiségű beton vagy feltöltő anyag kiváltását teszi lehetővé.

Nyomtatás