AZ IPARI PADLÓK SZAKÉRTŐJE!               telephone    +36 1 212 7265            mail   Levél küldés           place    1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 63/c

facebook     youtube     google plus

 Veszprém HM raktárbázis

Cégünk szállítja a HM raktárbázis ipari padlójához a GammaJoint dilatációs profilt,
az Armatop korundos kéregerősítőt, valamint az Aquaseal utókezelőt.

1   2

4  4

A kivitelezés fázisairól az alábbiakban feltöltött képek és videók segítségével kaphatunk képet.

 

>

 

Nyomtatás

 
Teniszpálya építés Mosonmagyaróváron

2018. júliusában, cégünk megbízást kapott Mosonmagyaróváron, 3 db Proflex Elite keményborítású teniszpályák elkészítésére. A Megrendelő az elmúlt több mint tíz év alatt elkészült hazai referenciák alapján választotta a Proflex rendszert. Másik szempont volt a kiválasztásnál, hogy a Proflex Elite rendszer a gumiszőnyeg borítás felett egy vastag poliuretán réteget alkalmaz, ami megakadályozza a szőnyegek illesztésénél a burkolat megrepedését. A poliuretán réteg felett 3 réteg, homokkal kevert, akril réteget festettünk fel. 
 
 
 
A Proflex pályákon az akril rétegeket egy speciális, széles ecsethez hasonló eszközzel hordjuk fel, ami egy finom texturát kölcsönöz a felületnek és ez adja meg az ITF minősítéshez a pálya sebességét. Ennek a szerszámnak a használatával több festéket is hordunk fel a felületre, mint egy sima gumilehúzóval, ami szintén hozzájárul a hosszabb élettartamhoz.

ARMATOP - Porszórásos ipari padló 


Általános leírás


Az Armatop korrund adalékkal készülő, nagy szilárdságú szárazkeverék, amelyet monolit padlószerkezetek készítéséhez fejlesztettek ki. A felület ajánlott minden olyan ipari és kereskedelmi épületben és környezetben, ahol a rendkívül  nagy kopásállóság, a hosszú élettartam, az esztétikus megjelenés és a kedvező ár követelmény. Kifejezetten ajánlható ott, ahol fémes mechanikai hatás várható. Gyakori felhasználási területei még a szerelőműhelyek, összeszerelő üzemek, ipari csarnokok, diszkont áruházak, bevásárló központok, autógarázsok.Különleges tulajdonságok

nagy keménység, kopásállóság
gyors kivitelezhetőség
sima, csúszásmentes felület
pormentes, könnyen tisztítható
esztétikus megjelenés, 7 színben
olajnak, zsírnak, benzinnek ellenáll
kedvező ár, hosszú élettartam
bel- és kültérben egyaránt használható
nem igényel szigetelt aljzatot

Nyomtatás

Cupolex - Teherviselő álpadló


Cupolex boltozatos alakú, egymáshoz könnyen és gyorsan illeszthető elemes álpadló-rendszer. Teherbírása lehetővé teszi, hogy a felületére a szerkezet alapját képező, a terhelésnek megfelelő betonréteget húzzanak, így ipari felhasználásra is alkalmas.

cupolex1

Hazánkban sajnálatos módon átlagosan magasabb a radon gáz koncentrációja, mint jó néhány európai országban, és bizonyos területeken nagyon veszélyes mértékű, bár egyelőre csak az irodák határértékeit szabja meg törvény.
Cupolex és a Cupolex Rialto használatával a lakótér levegője egészségesebb lesz, és az épület élettartama is meghosszabbodik.

Nyomtatás

DENSIPHALT - Speciális padló


Általános leírás
A Densiphalt lényege, hogy összeházasítja az aszfaltot és a betont úgy, hogy két technológiai fázisban építi meg a végleges szerkezetet, lehetővé téve a két anyagot alkotó adalékok térbeli összekeveredését. Az így keletkezett új, 3-4 cm vastagságú, betonra vagy tömörített útalapra készíthető bevonat megoldja az anyagok külön-külön alkalmazásakor felmerülő gyakori problémákat.
desiphalt

A Densiphalt építésének lényege, hogy első ütemben (1. nap) egy olyan, - hagyományos technológiával készíthető - tetszőleges vastagságú aszfaltburkolatot kell készíteni, amely összetételénél fogva nagy hézagtérfogatú, szivacsszerű réteget képez. Ez azt is jelenti, hogy a hagyományos útburkolat építéssel szemben e szerkezetnél nem kell az elkészült réteget tömöríteni, vibrohengerrel simítani. A tömörítés elhagyásán kívül a nagy hézagtérfogatot az aszfaltkeverék egynemű szemcseméretű adalékanyaga biztosítja. A keverékhez szükséges adalékméret és az aszfalt alapanyag előállítása nem jelent különösebb többletköltséget a hagyományoshoz képest.

Nyomtatás

További cikkeink...

  • 1
  • 2