AZ IPARI PADLÓK SZAKÉRTŐJE!               telephone    +36 1 212 7265            mail   Levél küldés           place    1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 63/c

facebook     youtube     google plus

For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.

BOLTFIX -polyester habarcs

Általános leírás

 

A Boltfix gyorsan kötő, két komponensű polyester habarcs, ami szárazanyag adalékból és folyékony epoxyból áll. Alkalmas tőcsavarok vízszintes és függőleges rögzítéséhez. Egyaránt alkalmazható nyári és téli időjárási körülmények között is.


Felhasználása

Ahol a gyors elhelyezés követelmény, acélszerkezeti munkák rögzítő csavarjainak elhelyezésénél, kihorgonyzások és tüskézések rögzítéséhez, beton illetve kőműves szerkezeteknél.


Különleges tulajdonságok

 • magas korai szilárdság
 • gyors kötés
 • könnyű felhasználás
 • jó vibrációs tűrőképesség
 • nedves helyen is felhasználható



Alkalmazási mód

Minden felületnek, beleértve az elhelyezendő tartószerkezetet, mentesnek kell lennie az olaj és zsír szennyeződésektől.

A lyukakat ütvefúróval fúrjuk ki és nagy nyomású levegővel távolítsuk el a fellazult részeket.

Amikor a 2 literes csomagolású anyagot felhasználjuk, akkor a száraz anyagot öntsük az epoxyhoz egy megfelelő méretű edénybe és mindaddig keverjük, amíg egységes konzisztenciájú anyagot nyerünk.

A Boltfix keveréket lassan öntsük a kifúrt lyuk aljába ügyelve arra, hogy légzárványok ne keletkezzenek. Vízszintes furatok esetén a keveréket kinyomó tubusba öntsük és lassan nyomva húzzuk fokozatosan kifelé a lyukból.

A rögzítendő szerkezetet óvatosan nyomjuk a Boltfix habarcsba, hogy az teljes felületen érintkezzen vele. Az anyag megszilárdulásáig a rögzítendő szerkezetet ne mozgassuk.


Technikai adatok

  nyomószilárdság
85N/mm2 - 2 órás korban
110 N/mm2 - 7 napos korban
  húzószilárdság
18N/mm2
  Hajlító szilárdság
30N/mm2